skip to Main Content

Effektivitet

Vi utgår från dina tidigare kunskaper i språket och bygger vidare utifrån dina specifika målsättningar, behov och önskemål om inriktning.

Flexibilitet

Utbildning på kontoret, i hemmet eller på distans. Vi erbjuder flexibilitet både vad gäller tid och plats. Tack vare vår 24 h policy kan du boka om ett kurstillfälle upp till 24 timmar före start.

Kvalitet

Vi matchar dig med en utbildad/erfaren språklärare vars kompetens passar dina behov och önskemål. Du får möjlighet att kostnadsfritt träffa läraren innan du bestämmer dig för att gå kursen. Våra språklärare är noggrant utvalda, och vi ställer höga krav på varje språklärares kompetens och erfarenhet av vuxenutbildning.

SpAek Education grundades 2012 av Alexander Eklund, och erbjuder skräddarsydda språkkurser till enskilda och grupper. Idag är SpAek Education ett aktiebolag som drivs av ägarna Mareike Guhlemann, Malin Åström och Elena Tordengren.

Grundtanken bakom våra skräddarsydda lösningar är att kunna erbjuda alla typer av kunder en effektiv, flexibel och kvalitativ språkkurs. Vi har sedan starten 2012 utfört språkkurser till privatpersoner, större och mindre företag samt skolor, universitet och myndigheter.

Administration

Mareike Guhlemann

Personalansvarig

Mareike är delägare och företagets personalansvarig. Mareike jobbar även delvis som språklärare i tyska och engelska. Mareike är utbildad lärare i tyska/engelska (MA) och har jobbat som språklärare i 10 års tid.

Malin Åström

Kundansvarig

Malin är delägare och företagets kundansvarig. Malin har jobbat med SpAek sedan februari 2014 i svenska som andraspråk och italienska. Malin är utbildad lärare i svenska som andraspråk och språkkonsult samt har jobbat som språklärare i drygt 20 års tid.

Lena Tordengren

Administrativt stöd

Lena är delägare och fungerar som administrativt stöd i företaget. Lena har jobbat med SpAek sedan oktober 2013 och är språklärare i engelska, ryska och svenska. Lena är utbildad lärare i engelska (MA) och har jobbat som språklärare i mer än 10 år.

Några av våra språklärare

Cynthia Morrissette

Cynthia Morrissette

Cynthia har jobbat som underleverantör (Cyntactic) till SpAek Education sedan september 2015. Cynthia har mer än 10 års erfarenhet av engelskundervisning till vuxna.

Chen Liu

Chen är språklärare på SpAek sedan maj 2013 i kinesiska (mandarin) och har jobbat som lärare i kinesiska i drygt 10 års tid.

Mia Näslund

Mia är språklärare i finska, svenska & engelska på SpAek sedan februari 2015. Mia har gedigen erfarenhet av sina undervisningsspråk på olika nivåer.

Damon Collum

Damon Collum

Damon är språklärare i engelska på SpAek sedan april 2015. Damon har jobbat som undervisande lärare i engelska under mer än 10 års tid.

Totalt sett har SpAek Education i dagsläget omkring 20 aktiva språklärare inom företaget.

Är du övertygad? Då sätter vi igång!

Kontakta oss för bokning & förfrågan eller boka direkt på kurser.se

Bokningsförfrågan
[[[["field10","equal_to","Skr\u00e4ddarsydd spr\u00e5kkurs (enskild\/grupp)"]],[["show_fields","field1,field9,field8,field14,field2,field18,field11,field20,field32"]],"and"],[[["field10","equal_to","Skr\u00e4ddarsydd spr\u00e5kkurs p\u00e5 distans"]],[["show_fields","field1,field9,field8,field14,field18,field11,field20,field32"]],"and"],[[["field10","equal_to","Skr\u00e4ddarsydd spr\u00e5kkurs i blandad grupp"]],[["show_fields","field21,field29,field30,field9,field8,field31"]],"and"]]
1
Bokning & Förfrågan
Namn
Telefon
Övriga önskemål
0 /

Bokningsförfrågan är inte bindande.

Previous
Next
Back To Top