OM OSS

SpAek Education grundades 2012 och erbjuder skräddarsydda språkkurser till enskilda och grupper. Idag är SpAek Education ett aktiebolag som drivs av ägarna Mareike Guhlemann, Malin Åström och Elena Tordengren.

Grundtanken bakom våra skräddarsydda lösningar är att kunna erbjuda alla typer av kunder en effektiv, flexibel och kvalitativ språkkurs. Vi har sedan starten 2012 utfört språkkurser till privatpersoner, större och mindre företag samt skolor, universitet och myndigheter. Vår viktigaste målsättning är att värna om både våra kunder och språklärare, för att kunna erbjuda en engagerande och effektiv språkinlärning.

 


 

Administration

Mareike Guhlemann

Ekonomiansvarig

Mareike är delägare och företagets ekonomiansvarig. Mareike är utbildad lärare i tyska/engelska (MA) och har jobbat som språklärare i 15 års tid.

Malin Åström

Personal- och kundansvarig

Malin är delägare och företagets personal- och kundansvarig. Malin har jobbat med SpAek Education sedan februari 2014 i svenska som andraspråk och italienska. Malin är utbildad språkkonsult i svenska, har jobbat som språklärare i drygt 20 års tid och undervisar i alla nivåer av svenska.

Elena Tordengren

Personal- och marknadsföringsansvarig

Elena är delägare och ansvarar för rekrytering, marknadsföring och sociala medier. Elena har jobbat med SpAek Education sedan oktober 2013 och är språklärare i engelska, ryska och svenska. Elena är utbildad lärare i engelska (MA) och har jobbat som språklärare i mer än 12 år.

 

Några av våra språklärare

Cynthia

Cynthia har arbetat som underleverantör (Cyntactic) till SpAek Education sedan september 2015. Cynthia kommer från USA och har mer än 18 års erfarenhet av engelskundervisning till vuxna.

Mingji

Mingji är en legitimerad mandarinlärare som har arbetat i Sverige sedan 10 år och har bred erfarenhet av att jobba med kunder i olika åldrar. Hon har arbetat både med modersmålsundervisning och med vuxenutbildning.

Nicki

Nicki har varit språklärare på SpAek Education sedan april 2019 och undervisar i engelska. Hon har arbetat med utbildning och undervisning i mer än 12 år, och har erfarenhet av allt från klassrumsundervisning till coaching och mentorskap.

Robert

Robert kommer från Paris och älskar sport och resor och gillar att dela sina erfarenheter när han undervisar i franska! Han har en lärarutbildning från Frankrike och har undervisat i tre år i Toronto som lärare i franska som andraspråk innan han kom till Sverige.

Francesca

Francesca är ursprungligen från Italien och är språklärare på SpAek Education sedan juni 2017. Hon har jobbat som lärare i italienska i 5 år.

Rikard

Rikard har jobbat med SpAek Education sedan februari 2020. Han är lärare i tyska, engelska, franska, spanska och italienska samt svenska för invandrare, och har en bred erfarenhet från arbete med dessa språk. Han har en bakgrund inom marknadsföring och internationell ekonomi från Göteborgs universitet, med 20 års erfarenhet inom branschen. 

Laura

Laura är lärare i engelska, italienska och tyska, och strävar efter att sätta elevens intressen och språkliga behov först. Hon har lärarexamen i italienska och engelska och har en bred erfarenhet av att undervisa språkstudenter på olika nivåer och åldrar i Österrike och i Sverige.

Carina

Carina har arbetat som språklärare i svenska, engelska och tyska både i Sverige och utomlands i 15 år. Hon har undervisat på SpAek Education i svenska på distans sedan 2017.

Populära Kurser

Svenska som andraspråk

4-24 lektioner á 45 min
2 - 10 deltagare

Bokningsförfrågan

Engelska kommunikation

4-24 lektioner á 45 min
2 - 10 deltagare

Bokningsförfrågan

Ryska

4-24 lektioner á 45 min
2 - 10 deltagare

Bokningsförfrågan

Italienska

4-24 lektioner á 45 min
2 - 10 deltagare

Bokningsförfrågan